Δάπεδα

Το παραδοσιακό ξύλινο πάτωμα παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων καθώς η ομορφιά του, η κομψότητα του και η ζεστασιά του, προσφέρει ένα αίσθημα άνεσης και θαλπωρής, ενώ συνδυάζει το κλασσικό με τις σύγχρονες απαιτήσεις διακόσμησης.

Τα ξύλινα πατώματα είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ως φυσικό υλικό είναι πλήρως ανακυκλώσιμο και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων με διαφορετικούς τρόπους, οι οποίοι διαχωρίζονται ως εξής:

• Καρφωτό πάτωμα. (Τοποθετείται πάνω σε καδρόνια, ενώ μεταξύ των καδρονιών και του πατώματος παρεμβάλλεται κόντρα πλακέ θαλασσής. Η ύπαρξη μεσοπατώματος με κόντρα πλακέ θαλάσσης είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της υποδομής, για το στατικό και για το ποιοτικό μέρος της κατασκευή καθώς έχει μηδενικές συστολοδιαστολές, αντίσταση στην υγρασία και ηχομονωτικά αποτελέσματα).

• Κολλητό πάτωμα. ( Τοποθετείται με κόλα, ενώ πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην υγρασία της επιφάνειας όπου θα γίνει η συγκόλληση των δαπέδων. Το κολλητό πάτωμα χρησιμοποιείται σε κατοικίες με ενδοδαπέδια θέρμανση).

• Προγυαλισμένο πάτωμα. (Τα προγυαλισμένα πατώματα είναι έτοιμα δάπεδα προλουστραρισμένα και προβερνικωμένα. Τα περισσότερα  από αυτά μάλιστα δεν κολλιούνται, αλλά κουμπώνουν μεταξύ τους με τη μέθοδο uniclic, δίνοντας τη δυνατότητα για μερική αντικατάσταση του δαπέδου σε περίπτωση ζημιάς ή ολικής μετακόμισης αν χρειαστεί. Η τοποθέτηση του προγυαλισμένου πατώματος γίνετε πάντα πάνω σε μια μονωτική μεμβράνη εξασφαλίζοντας θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες.

ΜΑΣΙΦ ΔΑΠΕΔΑ Photo Gallery

ΠΡΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΑ ΔΑΠΕΔΑ Photo Gallery

Comments are closed.